Jeg er gravid igen!

Glædelig jul og god træning


Glædelig jul til jer alle!
Vi vågnede op til et tyndt lag sne udenfor vinduerne her til morgen, som var rigeligt til at begejstre Havana, som nu endelig mente det var blevet jul.
Efter en stille og rolig morgen med god morgenmad tog vi en tur i Fitness Studiet for at brænde lidt krudt af. Det er efterhånden blevet en fin lille tradition for os, og mange andre af vores medlemmer, at komme ned og svede lidt inden det store festmåltid og det er altid hyggeligt at ønske måde fremmødte kollegaer og medlemmer glædelig jul.

Havana fik her til morgen, i gave fra søde Mette Lyngholm, det fineste sæt EYDA tøj magen til mit, blot i miniature størrelse. Er det ikke bare kært? Jeg skal love for at det, også for hende, gav motivation til at komme afsted og få bevæget sig lidt. Hun synes det var så sejt at ligne mor!
Hun elsker at lege og løbe rundt når hun er med os og jeg finder som regel på nogle sjove øvelser som hun kan være med til, når vi er afsted. Jeg er så glad for at vi har så gode muligheder for at introducere hende til motion og bevægelse fra så tidlig en alder, for der er ingen tvivl om at hun elsker det lige så meget som vi gør.
Hvad med jer, træner I også juledag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er gravid igen!