Nytår i Jordan

Årets første dag, 2019


Så er et nyt år skudt igang og jeg glæder mig så meget til at se, hvad det kommer til at byde på. Jeg er hoppet i en ny solgul kjole fra B. Young som simpelthen er så behagelig og dejlig at have på og samtidig er den super smuk og med god plads til min voksende mave. Den er i øvrigt lige nu sat ned med -60% lige her.

Vi har tilbragt det meste af dagen ved stranden og legepladsen, hvor børnene har hygget sig med at bade, kaste sten i vandet og lege med hinanden. Til eftermiddag gik vi til lystbådhavnen og spiste pandekager og så på både. En ganske godkendt og afslappende første dag på året, der særligt nydes uden skyggen af tømmermænd.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår i Jordan