Årets første dag, 2019

Gravid uge 19: De første mavebilleder


Så skal jeg love for at der begynder at ske noget med den lille mave. Jeg er nu i uge 19 og jeg synes pludselig, at det går ret stærkt sammenlignet med min sidste graviditet. Se hvordan jeg så ud i uge 19, da jeg var gravid med Havana her.
De fleste siger jo, at det som regel går stærkere anden gang og det kan jeg nu i den grad skrive under på. Alting går stærkere nu! I sidste graviditet mærkede jeg først rigtigt spark omkring uge 20, men denne gang har jeg mærket se små puf både indefra og udefra allerede fra uge 16. Det er så vild en følelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets første dag, 2019