Graviditetsgener i 1. trimester

IT’S A BOY


Vi skal have en lillebror og min begejstring er slet ikke til at styre!

Tanken om at der vokser et lille drengebarn i min mave er så spændende og samtidig ret svær for mig at forholde mig til. Det hele er nyt og jeg glæder mig helt afsindig meget til at vi bliver beriget med en lille knægt i vores liv. Det bliver kæmpe stort!

Selvom det jo selvfølgelig er nemt at sige, nu når man rent faktisk har fået kønnet bekræftet, har jeg faktisk aldrig været i tvivl om at det netop var en dreng. Alt har stort set føltes anderledes i min krop siden jeg fandt ud af jeg var gravid, til at det, for mig, umuligt kunne være en pige igen. Noget måtte være anderledes! Og ganske rigtigt – en lille dreng gemmer sig derinde. Mark var dog modsat overbevist om det måtte være endnu en pige, og vi endte faktisk i et lille væddemål herom, som jeg jo endte med at vinde. Præmien var en middag på en lækker restaurant i London, som han fik lov at betale.

Havde det nu vist sig at være en pige, havde jeg været mindst ligeså glad som jeg er nu, det vigtigste er jo blot at det er et sundt og raskt barn. Men faktisk har jeg altid ønsket mig at få som minimum én af hver, så det er et stort ønske der går i opfyldelse for mig og jeg føler mig enormt priviligeret og heldig.

Nyheden om at det var en lille dreng i min mave fik vi allerede d. 6 december, da jeg var 14 uger henne. Vi (jeg) var simpelthen for nysgerrig til at vente længere, så vi bookede en ekstra scanning, for at få besked. Sagen var klar og jordemoderen der scannede mig, var heller ikke det fjerneste i tvivl. “Se engang en fin lille toblerone-stang her mellem hans ben” udbrød hun, mens hun meget glad viste beviset frem på skærmen i det mørke scanningslokale. Vi var flade af grin over hendes kommentar, og jeg har af mystiske årsager ikke haft det fjerneste lyst til at spise toblerone lige siden 😉

Vi glæder os allerede absurd meget til at møde ham og finde ud af hvad han er for en lille fyr. Vores lille søn.

2 kommentarer

 • Sissel

  Tillykke! Havde slet ikke fået med at du var gravid igen! Dejligt med en dreng – så får vi begge én af hver 🙂

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Tusind tak Sissel 🙂 Ja det bliver helt fantastisk med én af hver! Jeg glæder mig så meget til livet som drengemor også! Og stort tillykke til dig også – hvornår venter du dig? 🙂
   Kærlig hilsen Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsgener i 1. trimester