IT'S A BOY

Hallway Lamp

Så lykkedes det endelig at få noget lys op her i hytten. Jeg har længe ønsket mig noget lys over trappen op til 1. sal og da jeg fandt denne lampe fra House Doctor, var jeg ikke i tvivl om at det var den rette.

Når jeg nu ved, hvor stor glæde det rent faktisk kan gi’ at kunne tænde lyset på en stikkontakt for enden og i toppen af trappen, giver det ingen mening, at vi først har fået lys op her efter mere end to år, haha.

Puderne i stolene er i øvrigt også nye og fundet hos NÜ Denmark. Plaiden er fra Alton & Heim og kurven fra Ferm Living.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S A BOY