4 bøger til den søde ventetid

GIVEAWAY: Vind fine opbevaringskasser

I anledningen af min fødselsdag i dag, er det blevet tid til at forkæle jer, mine søde følgere med en lille giveaway. Konkurrencen foregår henne på min instagramprofil @emiliejacqueline, hvor I lige nu nemt kan deltage i lodtrækningen om et sæt af tre fine opbevaringskasser i metal, som dem I ser på billedet. (Værdi 1309 kr.) Kasserne er ideelle til at gemme nogle af børnenes mange legesager væk, hvad enten det er på værelset eller et andet sted i dit hjem, hvor rod hurtigt kan opstå.

Jeg selv er lige nu i dilemma om hvor vidt vores skal stå i stuen, på Havanas værelse eller i det kommende babyværelse, som jeg snart skal igang med at indrette. Jeg synes de passer så fint ind i alle rum.

Så skynd jer ind at deltage – vinderen trækkes d. 21/2-19 og får direkte besked.

Konkurrencen er afholdt i samarbejde med Jollyroom.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 bøger til den søde ventetid