GIVEAWAY: Vind fine opbevaringskasser

Min 27 års fødselsdag

I dag er det min fødselsdag og jeg kan nu fejre denne for 27. gang. Det er så mærkeligt med alderen – jeg føler aldrig at jeg selv bliver ældre, men når jeg så alligevel kigger tilbage synes jeg tiden går så stærkt med alt mulig andet.
Min dag har været så dejlig som den kunne blive. Jeg har sovet længe med Havana og blev dernæst vækket med sang, flag og morgenbord af hende og Mark. Så dejligt! Hun er så sød og havde allerede ønsket mig tillykke noget nær tredive gange inden jeg overhovedet var stået ud af sengen. Skønt med noget ægte barnlig entusiasme.
Dernæst mødtes jeg i byen med mine forældre og søster og nød en dejlig brunch. Over middag havde jeg blot et par timers arbejde i centeret, kunne selv træne lidt og derefter hentede jeg Havana fra vuggestue og kørte hjem til endnu mere fejring. jeg har fået så mange fine hilsner og gaver og hele huset er nærmest forvandlet til botanisk have med alle de flotte blomster og planter jeg har fået. Så heldig jeg føler mig!
Håber også I har nydt dagen!

Skjorte og jakke fra b.young, find jakken her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Vind fine opbevaringskasser