Åbningsevent i Butik Taste

100 dage til termin

Jeg er i dag i 26. graviditetsuge (25+5) og der er dermed nu kun 100 dage til termin. Jeg synes virkelig det begynder at komme tæt på og jeg kan næsten ikke tro at vores baby allerede har vokset indeni mig i 180 dage. Forleden da jeg ryddede op i gemmerne, fandt jeg min afkrydsede nedtællings kalender fra da jeg ventede Havana. Den kan I se eller gense her. Jeg synes dengang det var så hyggeligt at gå og tælle ned og besluttede derfor at give samme kalender et lidt mere drenget touch, så jeg kan bruge samme metode til vores kommende lillebror.
Jeg er sikker på at Havana også vil synes det er sjovt at være med til at krydse af og måske vil det give hende en bedre forståelse af, hvor mange dage der er endnu. Hun spørger pt. hver morgen om hendes lillebror snart kommer ud og leger, så der er ingen tvivl om at hun glæder sig til at møde ham.
Hvis I kan lide idéen, er I naturligvis velkommen til at printe den ene eller anden ud og bruge, hvis I selv venter jer.

Find min mere pigede udgave her

De fine illustrationer på begge kalendre er venligst lånt af dygtige Simone Thorup Eriksen, som laver de sødeste unikke tegninger til enhver begivenhed. Hun laver blandt andet personlige tegninger til  dåbsinvitationer og lignende, så tjek hende lige ud her, hvis I ikke kender hendes fine streger på forhånd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åbningsevent i Butik Taste