100 dage til termin

En æra er forbi: Vi giver nøglerne videre

Det er med meget blandede følelser for mig, at skrive denne opdatering. For det er med lige dele glæde, spænding og begejstring, at jeg i dag også føler en smule sørgmodighed, tristhed og uvished omkring det der, for vores lille familie, kommer til at have en relativt stor betydning for fremtiden.

Vi har solgt Fitness Studiet
Sagen er den, at vi har valgt at give nøglerne til Fitness Studiet videre pr. 1. marts 2019.
Efter 5 gode, lærerige, men også hårde år, har Mark, efter måneders svære overvejelser, truffet beslutningen om at sælge vores elskede centre til en anden fitnesskæde, som overtager to af vores i alt fire centre. Nu skriver jeg ‘vores’ og ‘vi’, men i virkeligheden er det jo Mark der har haft (og lidt endnu har) 100% ejerskab over virksomheden og dermed også alle hovedpinerne, frustrationerne og spekulationerne, som der også godt kan følge med pakken i livet som værende selvstændig i denne branche. Men fordi jeg alligevel har været med på sidelinjen fra start og Fitness Studiet hele vejen igennem har været et fælles projekt og også en stor del af mig, føler jeg godt at jeg kan tillade mig at skrive “vi”.

Fitnesskæden som overtager vores center på Haraldsvej og det nyeste center i Vestergrave, hedder Fitness1 og har i forvejen centre i blandt andet Aarhus, Kolding, Hjørring, Horsens, Holstebro, Fredericia, Roskilde og Farum. Dvs. at vores medlemmer nu får mulighed for at træne i andre byer end Randers, hvilket forhåbentlig vil glæde mange. Derudover kommer de to centre også til at gennemgå en komplet forvandling i alt hvad der hedder udstyr og maskiner og jeg kan love for at der er nogle rigtig gode ting i vente.

Hvor det hele startede
Vores eventyr med Fitness Studiet startede for mere end fem år siden, i januar 2014, da vi slog dørene op til åbningen af det første center i Østergrave, som mere eller mindre har fungeret som et andet hjem for os gennem tiden. Har vi ikke været hjemme, har en af os som regel været at finde netop der.
Med et sejt team stablet på benene og rare omgivelser, blev centeret også hurtigt et trygt og hjemligt frirum for mange af vores medlemmer og der har fra begyndelsen altid været rart at komme for os, hvad end vi har været på arbejde eller afsted til egen træning.

Det var også her min karriere som instruktør startede og tog sine spæde skridt med hold som ‘Mave/Balle/Lår’, ‘Six Pack Attack’, ‘Arm Toning’, ‘Bikini-Klar’ og hvad de ellers hed dengang. Holdene som bidrog med masser og glæde og erfaring, der senere gav mig lyst til at gå skridtet videre og uddanne mig som Personlig Træner. Inden da, havde jeg dog også roller i centeret som receptionist, flittig rengøringsdame og som en slags blæksprutte-type, der var lidt over det hele.

I oktober 2015 gik Mark og jeg på skolebænken sammen og tog uddannelsen som Personlig træner og kostvejleder ved Fitness Institute i Aarhus. Straks begge vores eksamensbevis var i hus, startede vi begge op med egne klienter i Østergrave – i præcis samme lokaler, hvor jeg i dag har afholdt klienttimer for sidste gang. For i morgen starter tømningen af Østergrave, som lukker og slukker for denne gang, da de nye ejere har valgt ikke at føre dette, ellers ret fantastiske center, videre.
Selvom det jo i bund og grund bare er en hulens masse jern og udstyr i nogle lokaler, er der for mig, og garanteret også for mange af vores trofaste medlemmer og ansatte, masser af gode minder forbundet med stedet, så jeg ville lyve, hvis jeg påstod at det ikke føltes lidt mærkeligt at skulle gå derfra i dag, for en sidste gang.

Meget er sket på 5 år
Med fuld fart på personlig trænings delen for os og blomstrende medlemstal, bød muligheden sig for at åbne endnu et center i maj 2016. Fitness Studiet Haraldsvej. Den gang rendte jeg rundt og var højgravid med Havana og en lille måned efter åbningen fødte jeg og gik på barsel i et års tid. Også var jeg ligesom ikke til så meget hjælp mere, lige på det tidspunkt.
Kort efter jeg kom tilbage fra barslen i efteråret 2017, kom Mark hjem en dag og sagde at han nu havde sagt ja til at overtage nogle fede, rå lokaler i Dronningborg, som kort tid efter blev til center nummer tre, Cross Studiet. En crossfit box som jeg også nåede at kaste min kærlighed over og havde en del af mit daglige arbejde i over en periode, indtil jeg nu blev gravid igen, og valgte at begrænse mig lidt til de to andre centre.
Sidste år, omkring oktober 2018, havde ham den, sommetider lidt for ivrige og ihærdige iværksætter-type jeg lever sammen med, nu kastet sig over endnu et projekt og overtaget center nummer fire, Fitness Studiet Vestergrave, som i denne omgang skulle vise sig at blive sidste skud på stammen.
Så kort fortalt, kan jeg på vegne af os begge, godt sige at det har været en spændende rejse og vi er meget taknemmelige for alle de mennesker vi har mødt og lært at kende gennem tiden. Uden så mange søde og støttende mennesker, med samme kærlighed for motion, sundhed og træning, som vi har, var rejsen slet ikke nået så langt. Så et stort tak skal der lyde til jer, jeg ved at mange af jer er søde, at læse med herinde også.

Hvad så nu?
Siden vi offentliggjorde nyheden tidligere på dagen, har både min og Marks inbox været fyldt med lykønskninger med salget, men også en hulens masse spørgsmål omkring fremtiden, både for os og for vores medlemmer. Hvis jeg skal forsøge at svare relativt kort, lukker Østergrave som sagt allerede på torsdag og de to andre centre forbliver og bliver renoveret og forbedret. Hvad der kommer til at ske med Cross Studiet er endnu uvist, men pt. kører det videre som selvstændigt center.
Min rolle forbliver som personlig træner og kostvejleder præcis som tidligere og jeg kommer ligeledes til at fortsætte med mine gravid-forløb og efterfødselsforløb frem til jeg går på barsel d. 1. maj 2019. Mark kommer som jeg, også fortsat til at arbejde i centrene på Haraldsvej og Vestergrave, som personlig træner og vil også fortsætte med hans forskellige bootcamps. Så vi kommer begge til fortsat at være i centrene som vi plejer, men kommer nu til at kunne fokusere 100% på vores personlige træning, hvilket i sær for Mark bliver en stor lettelse.

Eventyret slutter ikke helt 
For at konkludere lidt på dette skriv, bliver den synlige forskel vel egentligt primært logoet på tøjet og derudover er det altså udelukkende positivt for både os personligt, at der kan komme lidt mere ro på, nu hvor familien snart udvides med endnu en lille lømmel. For vores medlemmer bliver det ligeså udelukkende positivt, at der kommer nogle seje og kompetente mennesker indover, som vil optimere faciliteter og forhold hele vejen rundt. Så vores fitnesseventyr er trods alt langt fra slut endnu og vi glæder os meget til at fortsætte mange år fremadrettet, med at skabe træningsglæde, resultater og godt humør hos de mennesker, som ønsker at være en del af festen sammen med os.

Tak fordi du læste med, hvis du nåede helt hertil.

/ E


Tilbageblik til holdtræning i Østergrave i 2014, med en masse skønne medlemmer.

Da vi netop havde fået nøglerne til centeret på Haraldsvej i maj 2016 og var klar til at gå igang med endnu et projekt.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 dage til termin