Storesøster forberedelse

Inspiration til baby sommergarderobe

Sommeren nærmer sig og dermed også min termin med lillebror. Jeg er derfor begyndt at danne mig et overblik over, hvad vi mangler til sådan en lille sommergarderobe til ham. Det er jo ikke helt til at vide hvilken retning vejret tager, så det bliver nødvendigt at have noget med lange ærmer og ben, selvom jeg krydser fingre for at vi får mest brug for de små søde sommerdragter med korteærmer. Jeg synes H&M’s sommerkollektion til nyfødt (både dreng og pige) er så fin i år og vil derfor lige dele nogle af mine budgetvenlige favoritter med jer herneden for.
 1. Blåstribet dragt / 2. Sommerhat / 3. Beige cardigan med hætte / 4. Sennepsgule shorts / 5. Stribet body / 6. Lysebrun stribet trøje / 7. Overalls i bomuld / 8. Bluse / 9. Mørkeblå jersey shorts / 10. Sennepsgul sommerdragt / 11. Beige bukser / 12. Bløde sko / 13. Stribede bomuldsshorts / 14. Blå/hvid overall shorts / 15. Stribede overalls / 16. Strømper

 

2 kommentarer

 • Kamilla

  Hej Emilie 🙂 Tak for inspiration. Virkelig lækkert sommertøj! Altså jeg er en hat til at sætte tøj sammen til min søn på snart 9 mdr. Det er altid bare det kedelige og klassiske. Kunne du ikke, hvis du får tid, evt skrive her i kommentar hvilke numre du synes kunne passe fedt sammen til en sommerdreng på den alder 🙂 KÆMPE KNUS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Kamilla,
   De styles jeg har valgt her i kollagen, ville jeg selv sammensætte på kryds og tværs. Her kommer lige nogle eksempler:
   3 + 4 + 6.
   6 + 9 + 12.
   3 + 5 + 9 + 12.
   4 + 8 + 12.
   1 + 2 + 3.
   2 + 6 + 5.
   12 + 14.

   Er sikker på din lille fyr kunne blive så sommer-lækker i nogle af disse sæt. Knus herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Storesøster forberedelse