Inspiration til baby sommergarderobe

Babyshower for lillebror

Bedst som jeg troede, at jeg skulle ud at mødes med min mor, søster og bror til en stille og rolig formiddag hjemme hos min mor i går søndag, blev jeg fuldkommen overrasket og taget med bukserne nede, da min familie og veninder stod og råbte “SURPRISE!!!” idet jeg åbnede døren (se min reaktion på mit seneste Instagram post her).
De havde arrangeret det fineste babyshower for mig og vores lille babydreng og jeg endte med at stå og småflæbe, mens jeg omfavnede dem alle. Jeg blev så overrasket, rørt og glad at følelserne lige måtte have frit løb inden jeg forstod, hvad der skulle ske.

Det var den hyggeligste dag med et stort morgenbord og lækre kager og den lille mand blev forkælet med så mange søde gaver fra de skønne piger jeg har i mit liv. Tak for jer – det betyder så meget at I ikke aner det. Det kom virkelig bag på mig, mest af alt fordi jeg jo har haft et babyshower før, så jeg havde slet ikke gjort mig nogle tanker eller forhåbninger om, at de kunne finde på at være så søde at holde endnu et for mig og min næste baby. Udover mine veninder, mor, søster, mormor og min fars kæreste, havde tre af tøserne også deres egne små babyer med, og det var så hyggeligt at tænke på, at det bliver vores lille søns fremtidige legekammerater. Det gør mig så glad, at have nogle tætte veninder at følges med i moderskabet.

Måske du også vil læse om: Mit babyshower, da jeg ventede Havana2 kommentarer

 • Laura

  Hvor er dine sneakers og hvide bukser fra? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Sneakers fra Vero Moda (købt via Boozt) og bukserne er nogle gamle fra Zara 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til baby sommergarderobe