Sneak peak på babyværelset

Ole Henriksen Truth Hudplejeserie

Reklame: De omtalte produkter er modtaget i gave af billigvoks.dk
Efter flere anbefalinger, har jeg gennem det sidste stykke tid anvendt Ole Henriksens hudplejeserie Truth, bestående af henholdsvis serum, ansigts creme og rens. for at give min pt. ret hormonelle, gravide hud et kollagen boost med masser af glød.

Fælles for disse tre produkter i serien er, at de alle er med til at bekæmpe alderstegn og udglatter fine linjer, som jeg personligt ufrivilligt har erhvervet mig sammen med moderskabet. Det er som sådan ikke noget der generer mig synderligt, men jeg gør gerne en ekstra indsats for at forebygge og forbedre hudens udseende – så jeg forhåbentlig kan se ung og frisk ud mange år endnu.

Ingredienserne der skulle kunne gøre den slags magi er blandt andet vindrue- og appelsin-ekstrakt, der har en fugtgivende og genopbyggende effekt på huden. Hybenkerne-ekstrakt, der virker blødgørende, imens hyaloron effektivt udfylder fine linjer i huden for en mere ensartet og udglattet overflade. C-vitamin som alle tre produkter også indeholder, stimulerer hudens kollagen-produktionen, og gør derved huden mere ungdommelig og frisk at se på.

Alle tre produkter er desuden fri for sulfater, parabener, farvestoffer og uden kunstig parfume. Så det er kæmpe win!

TRIN FOR TRIN – SÅDAN BRUGER JEG PRODUKTERNE
Jeg lægger stor vægt på at både min morgen – og aftenrutine skal være så simpel som overhovedet muligt og uden alt for mange produkter i spil af gangen. Af samme grund passer denne 3-trins kombination perfekt for mig, idet jeg kan bruge dem alle tre både morgen og aften.

TRIN 1:
Jeg starter med at rense huden fri for urenheder og makeup med The Clean Truth Foaming Cleanser. Rensen har en cremet og skummende konsistens, som let pumpes ud fra beholderen. Jeg fugter ansigtet med varmt vand, og massérer derefter 1-2 pump skum ind i huden med blide, cirkulære bevægelser. Derefter skyller jeg ansigtet fri for skum, gentager om nødvendigt og tørrer ansigtet.

TRIN 2:
Derefter påfører jeg den hurtigt absorberende Truth Serum i ansigtet og på halsen, igen med blide opadgående og cirkulære bevægelser og mærker hvordan huden tilføres masser af fugt. Det føles seriøst skønt!

TRIN 3:
Afslutningsvis påfører jeg Express The Truth Moisturizing Crememed dens blødgørende effekt, i et tyndt lag på ansigt og hals – og voila! Så er jeg klar til dagens strabadser eller til en god natssøvn med ren og blød hud.Jeg har gennem de sidste par uger, hvor jeg har brugt serien, oplevet en mere frisk fornemmelse i min hud og en følelse af øget elasticitet dagen igennem. Så jeg vil uden tøven mene, at serien her, nemt kan leve op til sine løfter om et rent og friskt resultat efterladt med en ungdommelig glød. Serien anbefales til alle hudtyper og min, som jeg normalt vil betegne som værende let tør, har i hvert fald vist sig, at tage rigtig godt imod den øgede mængde C-vitamin. Så hermed en varm anbefaling. Find hele Truth serien og det øvrige, store udvalg af Ole Henriksen produkter til gode priser hos billigvoks.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peak på babyværelset