Graviditetsgener i 3. trimester

Badeværelses forfriskninger fra meraki

Som I måske så på min story på Instagram i morges, modtog jeg en levering med en skøn omgang fredags forkælelse, som i den grad indbyder til lidt selvforkælelse og hjemmespa i denne weekend. Produkterne jeg modtog er alle fra meraki, som er et mærke jeg længe har haft som favorit på badeværelseshylderne. Både fra den almindelige serie og fra serien der er udviklet til børn, meraki mini.

Jeg har fået produkterne foræret af Stori, som er en webshop der forhandler et bredt udvalg af bolig- og livsstilsprodukter, med blandt andet lækre sofaborde, flotte loftlamper og elegante vitrineskabe fra kendte brands som House Doctor og Hübsch. Det er virkelig et boligunivers, der er et besøg værd – og hvis I finder noget der lader jer friste, så hold jer endelig ikke tilbage med at bruge rabatkoden ‘emilie15‘, som giver -15% på hele jeres bestilling hos Stori.dk.

Nu vil jeg smække benene op og nyde en stille og rolig fredag aften hjemme på sofaen med familien. Ønsker jer en dejlig weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsgener i 3. trimester