Badeværelses forfriskninger fra meraki

Fint tilbehør til baby

Jeg er helt pjattet med babysager, der enten er hæklet, strikket eller i materialer af træ – og gerne i en eller anden form for kombination, som de fine rangler, barnevognsophæng og suttesnoren i denne kollage.
Alle tingene jeg har samlet her, er efter min mening unisex i de afdæmpede farver og vil sagtens både kunne egne sig til et sødt drengeværelse og et fint pigeunivers.
1. Sengetøj / 2. Pom Pom barnevognskæde / 3. Cupcake rangle / 4. Barnevognsophæng med kaniner / 5. Lemon onesie / 6. Puttekanin / 7. Suttekæde / 8. Regnbue rangle / 9. Sut / 10. Træ rangle / 11. Flagermus rangle / 12. Træ biler / 13. Regnbue Uro

Læs også:
Ønsker til lillebror
Inspiration til baby sommergarderobe

Det absolut bedste og mest hyggelige ved at være på barsel er helt klart reddebyggeriet og klargøring til babys ankomst. Jeg nyder det virkelig og bruger nok både mere tid og flere penge end jeg burde, men gud hvor er det svært at lade være. Der er jo simpelthen så vanvittigt mange søde ting, som slet ikke er til at stå for.
Hvis du, som mig, også godt kan bruge oceaner af tid på at kigge rundt på forskellige shops med lækkerier til de mindste, giver jeg dig her nogle af de favoritter, som jeg ofte ender hos til inspiration:

jollyroom.dk, lirumlarumleg.dk, babyshop.dk, babyfryd.dk, babysam.dk, skruuk.dk, astaogalfred.dk, littlekids.dk, børneneskartel.dk, kids-world.dk, mammashop.dk, miniature.dk, mollyogmy.dk, parcellet.dk, ciha.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badeværelses forfriskninger fra meraki