Den første uge hjemme med lillebror

Den første barnevognstur


Så er det ud at køre med lillebror. Noget jeg har glædet mig helt vildt til, eftersom vi har fået en ny vogn, som har stået klar inde på hans værelse, i hvad der efterhånden føles som en evighed. Vejret herhjemme har jo været decideret gråt, vådt og trist de seneste mange dage, så det var tiltrængt med en rigtig solskinsdag til en trilletur og lidt frisk luft i ansigtet.
Den lille lod til at synes vældig godt om at blive kørt rundt, for han sov fra vi havde forladt indkørslen til vi landede hjemme på matriklen igen 3 timer senere. Vi gik en lang tur ned i vores ‘nabo-skov’ og nød derefter en dejlig frokost i det fri på Fladbrokro.
Der er noget ganske særligt ved at komme rigtigt ud de første par gange med en lille nyfødt. Det er som om at verden pludselig larmer lidt ekstra og bilerne kører lige en tand for stærkt til hvad mine nerver kan klare. Da vi på et tidspunkt gik helt inde i kanten af vejen på en strækning uden fortov, var jeg flere gange ved at række armen i vejret med en knyttet næve og lave ‘hvad-er-du-for-en-motorbølle-tegnet’ til de bilister, der efter min mening, hvilede foden lidt for tungt på speederen. Og ja. Jeg er åbenbart blevet sådan en mor.

Men tilbage til barnevognen, som også klarede det ganske glimrende på vores første tur. Vognen er en Beemoo Sync Duovogn i farven Grey Melange, som er en vaks lille model, der både kan bruges fra nyfødt og op til 6 mdr. Senere hen kan den hurtigt forvandles til en fiks lille klapvogn, der både kan forud – og bagudvendes. Mega smart!

Af årsager til at valget faldt på netop denne vogn, kan jeg nævne:
– Drejelige forhjul med lås-funktion, som gør den nem at manøvre rundt
– Integreret solskærm – helt perfekt her i sommermånederne
– Justerbart håndtag
– Justerbar ligge – og siddehøjde
– Rummelig opbevaringskurv
– Sammenklappelig barnevognskasse
– Brugervenlig og budgetvenlig
– God stabilitet med 4 hjul

Forinden valget faldt på denne, nåede jeg ellers at gøre mig overvejelser om, hvorvidt vi skulle investere i en søskendevogn i stedet for, men med 3 års aldersforskel og den ældste, der aller helst vil gå selv, blev det ikke tilfældet. I stedet overvejer jeg at købe et ståbræt til hende, i tilfælde af at de små ben pludselig bliver trætte på en gåtur, hvor hun ikke lige har cykel eller løbehjul med.

På nuværende tidspunkt bruger Havana stadig flittigt vores Stork barnevogn til middagslure udenfor i weekender og ferier, men jeg er temmelig sikker på, at hun enten vil være vokset ud af den eller ikke længere sover til middag, når Lillebror vokser sig ud af den lille smarte her. Så mon ikke det kommer til at passe perfekt med overtagelsen. Derfor tror jeg umiddelbart at løsningen her, er noget bedre end hvad vi gjorde dengang, med Havana i City Eliten.

Valget dengang, hvor jeg blandt andet også testede og anmeldte denne Emmaljunga vogn, faldt jo netop på Stork barnevognen og BabyJogger City Eliten, som viste sig at udgøre et ret godt match for os og som vi sidenhen har været helt vildt glade for, på hver deres måde. City Eliten har vi altid haft med på farten, med på ferier og med på løbeture, hvor Stork barnevognen har været fantastisk til de helt almindelige middagslure herhjemme i både lift og barnevognskassen.

Udfra de erfaringer vi gjorde os i den første tid med en nyfødt for 3 år siden, har jeg dog valgt en (forhåbentlig) mere komplet og handy løsning med denne Beemoo, som gør at jeg hverken skal gå på kompromis med de drejelige forhjul, som jeg ikke vil undvære, og det at kunne have øjenkontakt og i det hele taget se ned i barnevognskassen, mens den lille lømmel ligger dernede.

Til vognen har jeg også valgt en matchende og virkelig rummelig pusletaske, hvor der medfølger pusleunderlag og der er flere overskuelige rum, som kan lukkes med lynlås. Størrelsen og pladsen i den, gør den virkelig velegnet til at have alle nødvendigheder med til begge børn, når vi er på tur og det er altså rart at have lidt samling på tingene, frem for flere forskellige tasker, poser og net der roder rundt.

Som jeg nævnte er Beemoo vognen aldeles budgetvenlig og særligt lige nu, hvor den kan købes hos Jollyroom.dk med hele -42% rabat – altså en samlet pris på 2.519 kr. inklusiv klapvognsdelen og fri fragt. Så slå til nu, hvis I også er på jagt efter en pæn, kompakt og handy vogn til en god pris.

Barnevogn her / Pusletaske her / Sædepude her /


Min kjole er i øvrigt fra b.young, der for en lille sidebemærkning, netop i dag har startet før udsalg med -50% på rigtig mange lækre varer inklusiv flere nyheder. Så kig forbi udsalget her og gør et kup!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første uge hjemme med lillebror