Den første barnevognstur

Det skal vores søn hedde


Nu har vi langt om længe endelig besluttet os for et navn til vores søn og jeg har glædet mig meget til at dele det med jer.
Som jeg nævnte i indlægget Hjælp, hvad skal lillebror hedde? havde vi oprindeligt et navn klar, som vi dog var kommet lidt i tvivl om i slutspurten. Men vi har nu alligevel besluttet at det er det vi går med. Vores første indskydelse og det navn vi alle tre kan lide. Det var jo som sagt Havana, der til en begyndelse havde forslået det og hun har kaldt ham det lige siden.

Vi har haft brug for at sige hans navn højt herhjemme over noget tid, for at mærke efter at det føles helt rigtigt, når vi kalder ham det. Og det gør det nu. Så tag godt imod vores lille Hugo. <3

Selvom navnet Hugo er mere udbredt og populært end Havana, synes vi at de to passer så fint sammen. Hugo & Havana. Vi er vilde med det!
Det var på ingen måde et must for os, at de skulle have samme forbogstav, men når nu det tilfældigvis er sådan, gør det mig ingenting. Derudover lever navnet op til mine ønsker om at det skulle være nemt at udtale, det skulle kunne fungere internationalt og det skulle ikke være til at tage fejl af stavemåden. Så tjek, tjek, tjek og tjek – at han så, efter min mening, også ligner en lille Hugo med alt hans meget mørke hår og små tykke kyssekinder, gør selvfølgelig at han ikke kan hedde andet.

Nu har vi så indtil han skal døbes, til at beslutte om han skal have et mellemnavn som storesøsteren. Men jeg tror dog at vi er fastbesluttet på at han ‘kun’ hedder Hugo Bech Carøe.
Og tak i øvrigt for alle de meget fine forslag I har været så søde at sende i min retning, da jeg bad om jeres hjælp både her og på Instagram. I er for gode!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første barnevognstur