Det skal vores søn hedde

Plakatvæg på pigeværelset

I samarbejde med Desenio.dk har jeg givet Havanas værelse en lille makeover med en ny plakatvæg med nogle af de motiver og farver både hun og jeg bedst kan lide. Sammen med de personlige sort/hvid plakater hun i forvejen havde, synes jeg resultatet er blevet ret fint og hun er også blevet glad for væggen.

I samme ombæring har jeg også fået mulighed for at forkæle Jer med en rabatkode til Desenio’s vanvittigt store udvalg af plakater. Med koden ‘EmilieJ‘ får I -25% rabat på plakater* mellem d. 18. – 20. juni hos Desenio.dk. (*Gælder dog ikke rammer, handpicked, collaboration og personlige plakater) Så kig endelig ind forbi, hvis et eller flere af dine rum trænger til en lille opfrisker.

Find mere inspiration i disse tidligere indlæg:
A touch of Paris
New Gallery Wall

/ “Bear Lines” / “Pink Ice Cream” / “Watercolor Flamingo” / “Pink Palm Leaf” /

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal vores søn hedde