Plakatvæg på pigeværelset

Hugo 3 uger og min første uge ‘alene’ hjemme på barsel

I dag runder vores lille Hugo 3 uger. Vores første uge ‘alene’ hjemme på barsel er dermed gået og jeg synes allerede dagene flyver afsted.
Når jeg skriver ‘alene’, er det fordi vi faktisk ikke har været netop dét særlig meget efter Mark startede på arbejde igen i sidste uge. Vi har nemlig haft en del hyggelige barselsbesøg fordelt over ugen og lavet nogle forskellige små familieaktiviteter os alle fire. Vi har blandt andet været ude at plukke jordbær og været til Sankt Hans bål her i weekenden.

I går aftes fik jeg lige Mark til at tage et par billeder af Hugo og jeg sammen, mens han for en gangs skyld var vågen – for det viste sig at stort set alle billeder jeg havde af os indtil nu, var fra en halvdårlig selfie-vinkel fra mit ammespot i sofaen med stofbleer og ammeindlæg ud over det hele. Det er sjovt som man kan ha’ tendens til at overse den slags, når man lige synes han er faldet i søvn med det mest nuttede ansigtsudtryk.
Jeg synes allerede at han begynder at have noget mere vågentid og søger øjenkontakt, til trods for at han stadig sover mange timer i løbet af dagen, dog stadig i et lidt usammenhængende mønster fra dag til dag.

Jeg nyder at vi stadig lærer hinanden at kende i et stille og roligt tempo og overordnet set er han indtil nu en meget nem lille fyr, der dog ikke lader det gå ubemærket hen, hvis der er noget der generer ham. Vores sundhedsplejerske var i øvrigt forbi i formiddags og vejede ham til 4.720 gram. Så han har næsten rundet 1 kg. siden fødslen for 3 uger siden allerede – det er altså lidt vildt. Men det stemmer jo meget godt med, hvor meget jeg ammer ham.

I dag havde jeg planlagt at påbegynde et skriv om da Hugo blev født, men Havana har feber og været hjemme hos os hele dagen, så tiden har ikke lige været der. Men jeg håber at tiden kommer til det meget snart. Jeg elsker i hvert fald selv at læse fødselsberetninger, så jeg håber også I vil have lyst til at læse min denne gang.

Men jeg vil smutte igen, for de to banditter ved siden af mig har brug for henholdsvis en ny tegnefilm og endnu en tår mælk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plakatvæg på pigeværelset