Havana 3 år

3 års børnefødselsdag

Når man fylder 3 år er det tid til en rigtig børnefødselsdag, så da jeg blev tilbudt at teame op med feststemning.dk for at skabe de perfekte rammer for en stemningsfuld og hyggelig fest for Havana, var det uden tøven jeg takkede ja. Derfor må jeg også hellere markere dette indlæg som værende sponsoreret, da det indeholder billeder og links til de produkter vi har modtaget til at gøre dagen helt perfekt. Feststemning.dk har et enormt udvalg af dekorative festartikler til enhver anledning og lejlighed. På deres shop er det store udvalg delt op i temaer, farver og anledninger, så man let kan danne sig et overblik og finde præcis, hvad man søger. Hvad end det er til en polterabend, et bryllup, babyshower, barnedåb, studenterfest, temafest, nytårsfest, halloweenfest – you name it – they got it! Så hvis du ikke allerede har en anledning til at holde en fest, så finder du med garanti en, når du besøger deres side, for der er virkelig meget god inspiration og man kommer vitterligt i fest stemning, når du klikker ind forbi.

For et sommerligt tema valgte jeg at holde dagens farver i henholdsvis gul, pink og guld med et twist af Havanas to yndlingsdyr, flamingoen og enhjørningen og det viste sig at være et kæmpe hit for den lille dame.
Nedenfor deler jeg lidt stemningsbilleder fra dagen, som blev brugt med de skønneste venner, store og små, til en hyggelig fest i haven med alt hvad der hører sig til af kage, sang og smil.


Gule papkrus med guldkant / Gule honeycomb guirlander / Gule honeycombs i 10, 20 og 30 cm / Lyserøde honeycombs i 10, 20 og 30 cm. / Lyserøde papirsugerør / Gule papirsugerør / Lyserøde servietter med guld prikker / ‘Happy Birthday’ caketopper i guld / Enhjørning cupcake pynt i guld glimmer /
Flamingo toppers / Pink konfetti / Enhjørning festhatte
Gule paptallerkner med guldkant

Den fine enhjørninge-kage, som en af ungerne nåede at hapse hornet fra inden jeg fik taget et billede. Men det lille pigebarn blev så glad, da hun så den. Hun har vitterligt ikke talt om andet end sådan en kage de sidste par uger, så det var godt at den faldt i god jord (og mave ikke mindst).
Fødselsdagslys ‘3’ i guld
Gule slikposer med hvide striber
Enhjørning ballon / Guld ‘Happy Birthday’ folie balloner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havana 3 år