Hugo 1 måned

Sommerferieplaner

3, 2, 1 – Så er der dømt 3 ugers sommerferie for Bech Carøe-klanen og hvor har vi bare glædet os!

Huset herhjemme ligner lige nu et stort pakkekaos, i et samsuriom af badebleer, solcreme og vasketøj. Alt sammen noget jeg lige forsøger at danne mig et overblik over, så vi i nat kan tage til Sydfrankrig med nogenlunde de ting og sager vi forventer at få brug for i kufferten. Er det mon i øvrigt for optimistisk at pakke læsestof til en ferie med to små børn? Jeg tager chancen og håber på at de to finder ud af at synkronisere bare én af deres middagslure i løbet af den uge vi skal være afsted.

Vi skal ned til en stor villa tæt ved Nice sammen med fire hold venner inkl. vores i alt fire børn og en hund 🙂 Det skal nok blive festligt og hyggeligt er jeg sikker på.

At være selvudnævnt projektkoordinator på sådan en pakke-opgave med en baby på armen, er i øvrigt lidt af en udfordring skulle jeg hilse at sige. Gud, hvor skal der mange tjeklister igennem, når vi pludselig er fire mennesker der skal afsted og børnehavebarnet ovenikøbet har en meget klar holdning til hvilket tøj, legetøj og sko hun vil have med og meget gerne vil være deltagende i pakkeprojektet og løbende skifter de ting ud i kufferten, hun ikke mener er nødvendige.. Eller at hun simpelthen bare har fundet noget bedre eller sjovere. Det kan muligvis godt gå hen at blive en lidt lang aften 🙂

Når vi har været i Sydfrankrig har vi to uger hjemme i Danmark til ren afslapning og sommerhustur som jeg også allerede glæder mig rigtig meget til.

Vil ønske jer alle en dejlig sommerferie! Fortæl endelig hvad I har af planer. Rejser I sydpå eller krydser I fingre for endnu en dansk trope-sommer?

/Emilie

2 kommentarer

 • Jeanett

  Hatten af for at du tager på ferie med nyfødt, men det lyder os dejligt med sol og afslapning.
  Er det et privat hus eller et man kan leje? Det ser så lækkert ud på IG.. evt et indlæg om stedet når I kommer hjem ? God ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Jeanett,

   Tak skal du have 🙂 Det var slet ikke så omfattende at rejse med nyfødt, som man ellers kunne forestille sig eller have frygtet.
   Vi havde lejet feriehuset gennem air bnb, så det skulle være tilgængeligt for alle – virkelig et lækkert sted. Skal nok poste flere billeder fra ferien inden længe 🙂
   Dejlig sommer til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hugo 1 måned