Genforenet med min bedste lille hundeven

Sommerhustur


De sidste fire dage har vi været i sommerhus med min mor, mormor, morfar og mine søskende. Det har været et dejligt afbræk fra varmen hjemme i huset at komme ud til noget vand og strand og selvfølgelig at tilbringe tid med familien. Bortset fra den første aften, hvor vores hund Coco forsvandt, har det været dejligt afslappende og ret meget ro på uden nogen dagsorden. Dagene blev brugt på gåture ved stranden, badning i havet, leg i haven og kortspil rundt om bordet. 
Hugos første gang med sand mellem tæerne. Han virkede umiddelbart til at synes godt om det.Den lille fyr i sommerhus-habitten. Det maritime tema gik ligesom lidt igen hos både børnene og jeg, kan I nok fornemme 😉
Havana fik overtalt Onkel Alexander til en trækketur sammen med lille Coco.

Mine søde bedsteforældre, der hygger sig i solen. Min Morfar med sin kryds og tværs og Mormor med sit strikketøj. #LivetSomFolkepensionist

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genforenet med min bedste lille hundeven