Sprød sommersalat med laks og nye kartofler

Dåbsinvitationer


Tiden flyver afsted, så inden vi ser os om, er det tid til at Hugo skal døbes. Derfor skal der naturligvis også være styr på barnedåbsinvitationerne, så der kan komme nogle gæster og være med til at fejre ham – og det er der nu kommet.

Modsat sidste gang vi holdte barnedåb, hvor jeg selv lavede invitationerne, har jeg denne gang valgt at købe dem gennem CloudCelebration.dk, som laver de fineste indbydelser til enhver begivenhed.
Inviationerne er ‘færdige’ skabeloner, som man selv har mulighed for at tilføje alt det praktiske info til og samtidig er der mulighed for at gøre indbydelsen personlig med eksempelvis en fotostribe, som den jeg har valgt. De nuttede billeder af Hugo er fra Miss Brown Photography som jeg viste jer i indlægget her om nyfødt fotografering.

Invitationen jeg har valgt hedder Alva og idet vi vil forsøge at gentage succesen med at holde dåben som en havefest, synes jeg at denne her faldt så fint i tråd hertil. Så hvis I, i øvrigt lige gider at krydse fingre for at vejret bliver godt den 28. september, så er I simpelthen go’e!

Efter at have udfyldt skabelonen med det ønskede indhold, fik jeg sendt filerne på mail og skulle blot sørge for at få dem printet, klippet ud og samlet. Super nemt og enkelt. Der er også printmuligheder ved bestilling, så du kan få de færdige invitationer leveret lige til døren. Udover selve indbydelsen er der, som I kan se, en fotostribe og to manillamærker. Et mærke med henholdsvis “Kære ….” og et hvor der står Hugos navn samt dato for dåben. Jeg synes simpelthen det er blevet så fint og vil klart anbefale jer at kigge forbi CloudCelebration på hjemmesiden eller på instagram næste gang I skal sende invitationer ud. De har virkelig gjort det nemt at sende fine invitationer ud i den stil man ønsker, hvad end det er til fødselsdag, bryllup, takkekort eller hvilket som helst andet.
Fik du læst:
Klar til barnedåb
Havanas dåbsfest
Sådan gik det i kirken
DIY Barnedåbsinviationer

2 kommentarer

 • Emilie

  Skriver du ikke snart om din fødsel med Hugo? 😀 glæder mig simpelthen til at læse om det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Emilie,
   Jo det kan du tro, den er undervejs 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprød sommersalat med laks og nye kartofler