Dåbsinvitationer

Ude godt, men hjemme er bare bedst

Så er hverdagen ved at snige sig ind på os igen og vores tre ugers sommerferie sluttede i aftes med pizza på menuen og hygge i sofaen. I dag er Mark tilbage på job og Havana er tilbage i børnehaven, hvilket efterlader Hugo og jeg hjemme i barselsboblen igen – og jeg må indrømme at jeg har glædet mig lidt til netop det, selvom de sidste par uger har været virkelig skønne.
For der har også været knald på og der har været gang i huset, så det bliver også rart at komme lidt ind i hverdagens rutiner igen med lidt mere ro på.
Både vores tur til Frankrig og vores dage i sommerhuset var dejlige på hver deres måde, men jeg tror alligevel, at det er den sidste uge jeg har nydt aller mest. En uge hvor vi endte med at tage dagene som de kom og kun havde meget få aftaler. Vi grillede med familien og havde en dag i zoo, men ellers var det bare hygge hjemme i det gode vejr med vandleg og masser af is – til glæde for os alle.

Med en helt lille i familien er det for mig mere afslappet at være hjemme, hvor jeg altid har alting lige ved hånden og ikke konstant skal tænke i om jeg nu har husket vådservietter, stofbleer, skiftetøj eller nok bleer til den lille mand. Her kan vi bare slappe af, nyde det og endnu engang konkludere, at ude er godt, men hjemme bare er bedst.

Her er lidt stemningsbilleder fra vores sidste uges tid hjemme. Der er blevet badet og pjasket i flamingo-poolen til den helt store guldmedalje, leget og tumlet, lagt neglelak, sovet længe og spist pandekager på terrassen og ikke mindst kysset og krammet lidt ekstra.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåbsinvitationer