Barnedåb - Da Hugo fik sit navn i kirken

Barnedåbsfest for Hugo

Vi har simpelthen fået tilsendt så mange fine billede fra barnedåben, som vores gode ven og fotograf @jeppemoenster på bedste vis, sørgede for at forevige. Som vært/værtinde var det nemlig ret begrænset, hvad vi selv fik knipset af billeder, så det var guld værd at have Jeppe til at fange så mange gode øjeblikke og stemningsbilleder fra dagen, så vi i stedet kunne fokusere på vores gæster og børnene.
Her får I et lille udpluk af billederne og detaljerne fra dagen.

Jeg havde fået bestilt et flot velkomstskilt i egetræsfiner hos WoodByLaa, som er en lokal Randers virksomhed, der laver flotte specialdesignede produkter til festlige lejligheder. I kan tjekke dem ud på woodbylaa.dk eller under @woodbylaa på instagram og se de mange muligheder for at give jeres næste fest et personligt præg.

Til selve oppyntningen havde jeg endnu engang teamet op med den bedste leverandør, når det gælder festartiklernemlig feststemning.dk.Hos dem fandt jeg det fineste barnedåbspynt herunder de populære folieballoner, balloner med former, guirlander, papir pompoms og honeycombs. Børnebordet blev dækket i sølvstjernetema med stjernetallerknerpopcornbægreservietterpapkrussugerørkonfetti og duge. Alt sammen i farverne sølv og blå og jeg synes simpelthen det blev SÅ fint sammen!
Derudover har feststemning.dk også et hav af andre festartikler, bl.a. nogle virkelig fine gæstebøger – vi valgte denne, som endte med at blive fyldt op med søde hilsner til Hugo fra alle gæsterne. Så sødt!

Læs også:
Sådan pyntede jeg op Havanas 3 år fødselsdag i sommers i samarbejde med feststemning.dk

Storesøster Havana, der stolt hjalp sin lillebror med at åbne hans fine gaver. Vi nåede dog langt fra at få åbnet alle til festen, så søndag blev der god tid til at åbne alle og læse de mange søde kort.


Som tidligere nævnt, blev bordene dækket i samarbejde med NorTable, som leverede det flotteste service herunder tallerkner, glas, bestik, hør servietter, lysestager og vaser, som gjorde borddækningen absolut fuldendt. NorTable’s koncept med udlejning af eksklusivt service giver mulighed for at sammensætte forskelligt stel udfra den stil, der ønskes. Jeg valgte en enkel og nordisk opdækning med det flotte tofarvede bestik fra Au Maison og de flotte grå og hvide tallerkner fra Kähler. Det var simpelthen sådan en fornøjelse at dække op med så pæne sager og NorTable får mine varmeste anbefalinger og er et besøg værd, hvis du også ønsker smuk borddækning til din næste fest, stor som lille, og samtidig ønsker at slippe for opvasken.
Maden vi havde valgt, var en lækker, økologisk omgang fra WeFeat, som også serverede forskellige, friskpressede juice, der passede til de farverige bowls. Personligt synes jeg, det var et forfriskende og lækkert middags alternativ til en ellers traditionel suppe-steg-og-is barnedåbsmenu – og så var det sunde og lette aspekt i øvrigt en god kontrast til dåbskagen, der senere blev serveret. Den befandt sig nemlig i den helt anden ende af sundhedsskalaen, præcis som sådan en skal være. Det var en browniekage der var gået all-in på karamel topping, lavet af Chris Juul, der også lavede kagen til Havanas barnedåb. Ren mums med mums på!Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnedåb - Da Hugo fik sit navn i kirken