BeSafe i trafikken - Valg af babyautostol

Julestemningen og årets julesweater

Med præcis én måned til jul har vi i dag fundet julekassen frem herhjemme og Havana har fået lov til at pynte amok på hendes værelse med julelys og nisser – og der er efterhånden ikke et hjørne, der ikke har fået spredt lidt julemagi over sig. Det var meget hyggeligt med en stille og rolig søndag, der samtidig passede fint til mit relativt sparsomme energiniveau i dag, efter jeg var afsted til julefrokost med pigerne i går aftes.

Hvis I lige mangler det sidste for at komme i julestemning eller måske ikke har fundet årets christmas sweater endnu, så kan I måske lade Jer inspirere af disse fine af slagsen fra b.young som både findes til voksne og børn – og som vi fik lov at lege rundt i foran et kamera for noget tid siden.
Havana er i øjeblikket ret optaget af, at hvis man eksempelvis har samme farve tøj på eller tegner med samme farve tusch, så skal man lege sammen – så I kan nok forestille Jer hvem der bliver hendes bedste legekammerat her i julen, når vi kan rende rundt og matche.


Begge julestrik er i øvrigt at finde i alle b.young butikkerne nu og online hos byoung.com
Find den røde til voksne her, den røde til børn her, den sorte til voksne her og den sorte til børn her.Fotograf: Martin Honore for b.young

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BeSafe i trafikken - Valg af babyautostol