Julestemningen og årets julesweater

Min hverdagsventil: Lydbøger fra BookBeat + decembergave til Jer

Reklame for BookBeat

Jeg har for nylig stiftet bekendtskab med appen BookBeat, som jeg med stor begejstring har været så heldig at indgå et samarbejde med. For de af Jer, som endnu ikke kender BookBeat, kan jeg fortælle at det er en streamingtjeneste, som har samlet tusinder af spændende lydbøger ét sted og gør det nemt at lytte til en god historie, helt ubegrænset, hvor end man befinder sig.

Mens jeg er på barsel er det at lytte til lydbøger blevet som en lille ventil for mig. Et åndehul, hvor jeg kan slappe af og lade tankerne bevæge sig hen på noget helt andet end gylp og bleskift, når Hugo sover – og så kan jeg samtidig gøre det, mens jeg klarer nogle af hverdagens huslige pligter. Med en god fortælling i ørene er det blevet en langt større fornøjelse for mig at klare de mere kedelige opgaver som at tømme opvaskemaskinen, ordne vasketøj, rydde op eller lave mad. Tiden går vitterligt hurtigere, når tankerne distraheres af en god lydbog. Så når Mark kommer hjem om eftermiddagen, tager jeg med glæde køkkentjansen, mens han underholder børnene, så jeg kan lytte videre, hvor jeg kom til.

Noget af det jeg nyder aller mest, er at kombinere lytning med bevægelse og frisk luft. Så når jeg alligevel er ude at gå tur med barnevognen, bliver det ofte med en god historie i ørerene. For øjeblikket lytter jeg til “Bryster skal hoppe, når man hikker” af Hella Joof og Karen Thisted og bogen “Mødre og døtre“, som er en hjertevarm fortælling af Christine Antorini, Ritt Bjerregaard, Hanne-Vibeke Holst og Anne Linnet, som alle mistede deres mor i en tidlig alder. Det er nogle ganske gribende og rørende fortællinger.
Jeg kan i øvrigt anbefale Jer at lytte til Michelle Obamas inspirerende og stærke udgivelse “Becoming” og New York Times bestselleren med den forfriskende titel “The Subtle Art of Not Giving a F*ck“. Sidstnævnte kommer jeg med garanti til at lytte til mere end én gang.

Jeg opdagede også at BookBeat har et stort udvalg af børnefortællinger og eventyr, så forleden eftermiddag satte jeg Alfons Åberg på, som Havana og jeg sad og slappede af til sammen i sofaen efter en lang dag. Det var vanvittigt hyggeligt og giver en helt anden form for ro og nærvær at lytte sammen end hvis vi eksempelvis flader ud til en tegnefilm – og hun var ligeså vild med det som jeg.

Appen er enkelt bygget op og gør det nemt at filtrere søgningen i de forskellige genre og sprog. Lydbørgerne kan desuden downloades og gemmes i biblioteket, så det er muligt at lytte uden adgang til wifi f.eks. på en køretur. Der er desuden ingen binding og du kan afmelde til hver en tid.

Jeg har fikset en rabatkode til jer, som hedder emiliej2019, og med den har I lige nu mulighed for at få én måneds gratis prøvetid hos BookBeat ved blot at smutte forbi her.

Jeg håber at I  har lyst til at lade jer forkæle og prøve bookbeat appen kvit og frit her – og meld meget gerne tilbage, hvis I kan anbefale nogle lydbøger, jeg bør tilføje i mit bibliotek.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julestemningen og årets julesweater