Nemmere hverdag med Bilka ToGo

Nye plakater til drengeværelsetJeg har endnu ikke fået vist Jer de seneste opdateringer på plakatfronten herhjemme, som jeg har bestilt i samarbejde med Desenio kort før jul. Men nu er de endelig kommet op på væggen og jeg synes lige I skal se, hvor fine de er blevet inde på Hugos værelse.
Jeg har valgt tre styks i de mørkeblå nuancer og indrammet dem i de flotte plexi billederammer i lyst træ for at give dem et andet udtryk, end de klassiske sorte, som jeg ellers hidtil har valgt til mange af vores billeder og plakater. Men jeg følte lidt for at prøve noget andet af og jeg synes umiddelbart at det fungerer rigtig fint sammen og giver en rolig fornemmelse i rummet.

På væggen over kommoden har jeg valgt at hænge plakaten “Whales”(30×40)og ved siden af den hænger “Blue Squiggle”(30×40).
Over sengen har jeg valgt at hænge “Cobalt Shapes No2″ (50×70) på langs, som jeg måske godt kunne finde at hapse ind til stuen på et tidspunkt, hvis der skal skiftes lidt ud. Synes I hvert fald at den er super fin til begge rum. Men pt, får den lov at blive hængene på Hugos værelse.
Jeg kan godt lide at mixe de abstrakte plakater med motiver af mere konkret karakter som eksempelvis hvalerne her, som jeg synes passer så fint ind til et babyværelse. Havana blev i øvrigt temmelig misundelig da hun så, at Hugo havde fået et “Babyshark-billede”, som hun kaldte det, hæhæ.
Hendes plakatvæg kan I i øvrigt se eller gense her, hvor der også er masser af fine sager fra Desenio.


Whales (30×40) og Blue Squiggle (30×40)
Whales (30×40) og Blue Squiggle (30×40)
Cobalt Shapes No2 (50×70)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemmere hverdag med Bilka ToGo