På tur i valmuemarken

Jeg blinkede med øjnene, og så var hun 4 år

.. eller sådan føltes det i hvert fald, når jeg tænker tilbage på de seneste 4 år, der bare er fløjet afsted. Men i dag blev Havana altså 4 år – også selvom det kun føles som et par uger siden, vi fejrede hendes 3 års fødselsdag. Det er det naturligvis ikke og det er da også tydeligt at mærke, hvor meget der er sket i hendes udvikling på bare et år.

Jeg er vel næppe den første forældre, der proklamerer at mit barn er genialt i flere henseender – men altså, det vil jeg godt påstå her på skrift alligevel. For det synes jeg vitterligt hun er og jeg er vanvittigt glad og stolt over at være hendes mor. Også på de lidt svære dage, for den salgs findes naturligvis også hos os.

Men i dag var alt andet end svær, for det har simpelthen været sådan en skøn fødselsdag og jeg er overbevist om at hun ikke har fantasi til at ønske sig mere. Hele dagen er hun blevet fejret herhjemme af vores nærmeste familie med bunkevis af kærlighed og kage, fødselsdagssang og gaver i massevis. Det helt store hit i dag var naturligvis en ny cykel med støttehjul og en prinsessekjole med alverdens tilbehør, som jeg forudser bliver hendes foretrukne outfit resten af sommeren.
Tillykke med fødselsdagen og dine 4 år Havana skat. Mor og Far elsker dig uendeligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur i valmuemarken