Projekt Amme-Stop - Når baby ikke selv siger fra

Plakatopdatering i det lille hjem

Annonce for Posterlounge

Det er nu efterhånden godt og vel et år siden at børnene og jeg flyttede ind i vores lille hus. Siden da er der sket en del og den ene dag har taget den anden. Med en ny hverdag, hvor hele kabalen gerne skal ende med at gå op i sidste ende, føler jeg endnu ikke, at jeg er kommet helt i mål med indretningen og at få tingene til at se ud som jeg gerne vil herhjemme. Men som bekendt tager ting tid – og hvis der er noget jeg har fået foræret på det seneste under corona lockdown, er det netop tid. En masse dejlig tid, som jeg blandt andet har brugt på at få malet nogle vægge på værelserne og at få hængt nogle nye flotte værker op fra webshoppen Posterlounge.Har I fulgt mig herinde over længere tid, vil I ikke være i tvivl om min svaghed for plakater og fotokunst og i denne omgang har jeg været på udkig efter nogle i lidt større mål, end hvad jeg sædvanligvis har gået efter.
Det er lykkedes mig at finde og jeg er blandt andet endt op med en smuk, gul, 100 x 130 cm. Diver on a Post ved vores spiseplads, som jeg allerede er svært begejstret for! Udover at tilføje forårsfornemmelser farvemæssigt giver selve motivet mig også en sej, positiv vibe og påmindelse om at tage springet og bare gøre dét. I både store, såvel som små ting i livet og i hverdagen generelt.

Jeg har nok lidt en tendens til at tvivle og dvæle lang tid af gangen over beslutninger og valg – og den her plakat har allerede fået mig til at træffe nogle valg, som jeg måske ikke ville have turde at gøre ellers. Det håber jeg at den fortsat kan bidrage med ind i 2021, for hver gang jeg kigger på den. 
På min gallerivæg i stuen er der også kommet to nye tilføjelser til. Endnu et stort og flot billede i målene 100 x 130 cm. og et mindre et med minimalistiske, stregede bølger. Begge dele i massive trærammer, som tilføjer lidt varme til væggen.
På min reol i soveværelset er den fine Madama Butterfly flyttet ind, som bidrager med lidt farve og dybde til et ellers meget minimalistisk og roligt indrettet rum.

Er man til andet end det traditionelle plakattryk, laves alle billeder hos Posterlounge også som akrylbilleder, lærredsbilleder, galleritryk og som print på enten skumplader, aluminium eller træ. Med det sagt, er der altså et væld af muligheder for at opnå lige præcis det udtryk, der ønskes med sin vægkunst. Skulle I være blevet fristet af nogle af de tryk jeg har fået hængt op eller andre fra hjemmesiden,  kan i frem til d. 7. februar få -15% på jeres ordre med koden EMILIE15. Koden gælder hele sortimentet med undtagelse af gavekort.

© Posterlounge / Face / Diver on a Post / Madama Butterfly / Wave II

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt Amme-Stop - Når baby ikke selv siger fra