Næste 8 ugers forløb starter: 09. januar 2022 (Intro-samtaler, vejninger mm.)
Sted: 
Training Ground, Ribevej 16 Randers
Tidspunkt:  mandag og onsdag kl. 08.30-09.30
Indholder: 2 ugentlige træninger, kostvejledning, målinger og vejninger
Tilmelding: 
på mail til kontakt@emiliejacqueline.dk
Pris for deltagelse: 2.500 kr.

Nu kan du tage mødregruppen og barselshyggen til et nyt niveau og gøre noget godt for dig selv, mens du er sammen med din fantastiske baby. FIT EFTER FØDSEL er for dig der for nylig har født, har været til din 8 ugers undersøgelse hos lægen og har fået ok for at genoptage træningen med henblik på, at styrke din krop efter graviditet og fødsel. Er det længe siden du har født, kan du også sagtens være med. Det er aldrig for sent at komme i gang.

Som deltager på holdet, får du og din baby en unik mulighed for at komme udenfor hjemmet og bryde hverdagsrutinerne og lade tanker om vasketøj, rengøring og madlavning blive hjemme for en stund. På barsels bootcampen Fit Efter Fødsel er det DIG der er i fokus, men stadig med både tid og plads til at imødekomme din babys behov undervejs. Der vil være et babyområde indrettet til de mindste i træningslokalet og de har ligeledes mulighed for at sove i barnevogn enten ude eller inde, hvis der er brug for det.

Der lægges stor vægt på at skabe et dejligt træningsfællesskab for mødre, hvor der dannes nye relationer med tid til sparring og sjove stunder mens vi arbejder mod en stærkere krop.

Holdet varer i 8 uger, hvor intensiteten uge for uge gradvist øges i takt med at deltagerne bliver stærkere.
Der vil være stort fokus på genoptræning af kernemuskulaturen og bækkenbunden og deltagerne vil gå fra holdet med viden og redskaber til effektiv og hensigtsmæssig træning og bevægelse i hverdagen. Ligeledes arbejder vi under forløbet med korrekt genoptræning og samling af delte mavemuskler (Rectus Diastase)

Udover de to ugentlige træninger får du i dette forløb ligeledes kostvejledning i forhold til din personlige målsætning og med hensyn til din hverdag på barsel og dit øvrige personlige udgangspunkt.
Før, under og efter forløbet foretages der InBody scanninger af hver deltager for at få et detaljeret indblik i kroppens fysiske form og tilstand. Her får hver deltager blandt andet nøjagtig viden om og forståelse for egen muskelsammensætning, fedtlagring samt væsketilstand.
Vi foretager tilmed 6-punkts centimetermålinger samt før og efter billeder ved start og igen ved slutningen af forløbet.