Nøgleordet bag min tilgang til en sund livsstil er Balance. Jeg mener at vi som individer skal have lov at leve det ene liv vi har fået skænket, men med en naturlig omtanke og med henblik på at passe på vores krop.

Det skal først og fremmest være sjovt at træne. Så det handler for mig om at finde den metode, der passer til lige netop dig. Den træningsmetode, som gør at du finder glæden ved at være aktiv og bruge og bevæge din krop på daglig basis.

Jeg lægger stor vægt på at udvikle en kostplan som tager udgangspunkt i din hverdag, hvad du kan lide af mad og hvor mange gange i løbet af dagen, det er mest optimalt for dig at spise.
Med for mange dårlige kostvaner, vil der naturligt være nogle grundparametre, som du vil være nødt til at gå på kompromis med. Men jeg er hverken fanatisk eller religiøs omkring nogen kostprincipper. For mig handler det om at justere på mængderne og spise helt almindeligt mad med sund fornuft. Dette vil jeg naturligvis lære dig om hvad indebærer under et eventuelt forløb.

Ligeledes har jeg stort fokus på at være målrettet og har derfor jævnlige opfølgninger med mine klienter, for at sikre at vi altid er på rette kurs og når vores delmål frem mod det endelige slutresultat.


Trænings CV:
– Anatomi og Fysiologi ved Fitness Institute fra oktober 2015
– EHFA certificeret Fitness Instruktør ved Fitness Institute fra 0ktober 2015.
– EHFA certificeret Personlig Træner ved Fitness Institute fra oktober 2015.
– TRX Suspension Trainer ved ActiveAid fra februar 2016.
– CrossFit Level 1 Trainer april 2018.
– Special modul om Ernæring til gravide ved Fitness Institute fra september 2018