Forløb

Womens Bootcamp

Næste opstart: d. 26. oktober 2023
Torsdage kl. 19.30-20.30. 
10 uger. Pris: 1250 kr.


Holdet for alle kvinder uanset træningserfaring og alder. Vi arbejder med funktionel styrketræning og kondition, der kan tilpasses alle niveauer.

Vær med i et trygt og sjovt fællesskab med fokus på træningsglæde og udvikling. Du vil blive bekendt med øvelser udført med vægtstænger, kettlebells, håndvægte samt kropsvægt. Under hele forløbet træner du med det samme hold og med Emilie som din træner. 

Fit Efter Fødsel

Næste opstart: d. 2. oktober 2023
Mandage og onsdage kl. 08.30-09.30.
 8 uger. Pris: 2500 kr.


Holdet for dig, der har født og gerne vil genoptræne efter fødsel og graviditet på en sikker, effektiv og skånsom måde.
Du kan have din baby med på holdet, men det er ikke et krav.
Her er fokus på bækkenbund og delte mavemuskler.

Jeg anbefaler opstart tidligst 8 uger efter fødsel. Forløbet er inkl. en personlig tilpasset kostplan og InBody scanning før og efter forløb, hvis dette ønskes. Hovedfokus er at have det sjovt i et trygt fællesskab, hvor hver enkelte kan udfordres på et passende niveau. Under hele forløbet træner du med det samme hold og med Emilie som din træner.

Fit Før Fødsel

Næste opstart: 14. september 2023
Torsdage kl. 15.00-16.00
6 uger. 1.500 kr.
Individuelt forløb efter aftale: 3.000 kr.


Holdet for gravide, der ønsker at holde sig aktive gennem graviditeten på en skånsom og sikker måde. Du kan deltage på holdet fra din 12. graviditets uge og helt frem til termin. Jeg giver dig træningsprogrammer, som du har mulighed for at følge på egen hånd gennem 1., 2. og 3. trimester af din graviditet.
På forløbet træner vi bl.a. kerneområderne som bliver ekstra belastet under graviditet samt bækkenbund, vejrtrækning og afspænding. Du får også værktøjer til at forebygge og lindre generelle graviditetsgener bl.a. ved hjælp af rebozo massage. Derudover får du vejledning omkring sund kost for gravide og ammende samt generel fødselsforberedelse. 

Under hele forløbet træner du med det samme hold og med Emilie som din træner.

Personlig træning

Opstart efter aftale. 


Et forløb med personlig træning er 1:1 sessioner af 1 times varighed pr. gang. Her er der fokus på dit individuelle mål og du har sparring og vejledning under hele forløbet, som sikrer at du kommer helt i mål med vedvarende vaner. Inkl. personlig tilpasset kostplan og træningsprogram samt InBody scanning og målinger før, under og efter forløbet for at følge din process og fremgang.

Online Coaching

Opstart efter aftale

Forløbet til dig, der ønsker en overskuelig træningsplan dedikeret dit mål. Du træner på egen hånd enten hjemme eller i træningscenter og modtager telefonisk sparring og vejledning undervejs.